Ha a papír elbírja, a képernyő is

book

Post Top Ad

2012/04/07

Napikarc


az általános vélemény általában pozitív, mert ha elég sok embert megkérdezünk valamiről, akkor a nagy része pozitívan viszonyul.
bármihez.
... de minek ehhez létrehozni egy külön oldalt? ezt tudjuk magunktól is.6 megjegyzés:

 1. megint lemaradtam valami botrányról? mostanában mindig ez van :S

  VálaszTörlés
 2. @Ronena
  csak a szokásos. fejlesztés címszóval most az értékelések kerültek átértékelésre. a "szélsőségesek" eltűnnek, a kedvencelések ellenére, bár tény, hogy oldalt, a többi értékelések alatt megtalálhatóak, a nagyátlag meg marad szem előtt.
  ez átlagkönyvnél nem probléma, viszont a szélsőségesen szar könyveknél, amiknek nagy a rajongótábora, csak a szélsőségesen túlmagasztóak láthatóak szembetűnően, merthogy az a nagyátlag.
  ezzel én már nem tudok mit kezdeni, úgyhogy oda max egy sor értékelést fogok írni, többet feleslegesnek tartok. eddig is mindig ide irányítottam mindenkit, ha a véleményemet akarta olvasni, ezután méginkább.
  érdeklődve várom viszont, meddig fog ez még fajulni.:)

  VálaszTörlés
 3. @Nima
  jaa, azt pont láttam, és az a legdurvább benne, hogy az egész egy szó nélkül történt. meg a reakció Zenka "hibajelzésére". nem mintha annyit írnék értékeléseket, de így teljesen hitelüket vesztik a könyvadatlapok.

  VálaszTörlés
 4. @Ronena
  nekem az is nagyon tanulságos volt, ahogy en block reagáltak a felvetésre, a molyok is, meg a szerk is. olyan nagy meglepetés mondjuk nem ért.:)
  csak hát ugye eddig az volt, hogy azt mondta, akinek feltűnt sok midnen, de nem problémázott rajta,hogy nem baj, akkor csak adatbázisnak fogja használni. ezek után annak sem lehet már.:)

  tényleg, mi lesz a következő lépés? a %-os értékelés megbuherálása?:>

  VálaszTörlés
 5. mivel annyira használom a molyt, hogy két hónapig be sem léptem, csak most néztem utána és esett le, hogy miről van szó... nem mondok semmit inkább.

  VálaszTörlés

Post Top Ad

Your Ad Spot