2016/06/18

free the nipple

Időnként nem tudom eldönteni, maradi vagyok-e, vagy prűd lennék, netán az újdonságok és a fejlődés ellenzője, vagy ezek a mozgalmak azok, amik értelmetlenek, erőltetettek, netán az egész vihar a biliben, és úgysincs jelentősége, mert a klímaváltozás elsöpri az emberiség jórészét, és fontosabb lesz egy pohár víz, mint egy kifittyenő bimbó.

Számomra a média működése, úgy, ahogy van, rejtély, az internettel együtt. Persze, tisztában vagyok én a rendszerrel, meg az összefüggésekkel, de időnként mégsem értem.
A net teli van vérrel, pornóval, netán véres pornóval. Egy része.
Másik részén meg tiltják a női mellett, mert erotikus töltete van.
És most a nők egy nagy csoportja azért küzd, hogy ne minősüljön erotikusnak a nőiességnek egy nagyon fontos látványeleme.
Mindemellett olvashatunk szexizmusról, sovinizmusról, pozitív szexizmusról (ez mi a tököm?), a nők elnyomásáról, tárgyiasításról, elnőiesedő férfiakról, töketlen és béna férfiakról, életképtelen férfiakról, akik semmit nem tudnak kezdeni egy valódi, hús-vér nővel, mindez persze női rinya, a férfiak másért hisztiznek.

Most komolyan, ha még a nők maguk sem tudják eldönteni, hogy most akkor szeretnének-e szexisek és vonzóak lenni, szeretnék-e, ha a férfiak értékeljék a nőiességet és nőiséget (ami sokak fejében egyenlő a tárgyiasítással és a szexizmussal), vagy darab darab alapon egy női mellkas pont annyit ér, mint egy férfi, csak jobb esetben szőrtelen változatban (vagyis szívem, pofa be, vedd fel a magassarkúd, és tipegj le a szeméttel), akkor miért várjuk el, hogy a férfiak a helyünkön kezeljenek minket? Hol a helyünk?


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése