2014/08/08

Röviden

Olvassatok Kalibán háborúját (akciódús sci-fi, nagyon jó karakterekkel, bár mint kiderült, nem épp egyedi történettel) Nem számít, én imádom az egész sorozatot.


Ne olvassatok Harcost Monica McCartytól, csak ha nagyon akartok, mert a pasin kívül elég egyszerű mindenki (és még a borító is ronda). Viszont a fickó legalább tényleg jól lett megformálva, de csak ennyiért nem éri meg, mert vannak ettől sokkal jobbak is, hasonlóan jó szereplőkkel. Biztosan. Most hirtelen nem tudok egyet se mondani.


Rhialtóról meg olvassatok, ha akartok, szimpla fantasy időnként elég fárasztó cselekménnyel és szereplőkkel. Elvileg humoros akarna lenni, ami csak akkor igaz, ha valakinek pont ilyen a humorérzéke. Az enyém nem ilyen, úgyhogy én elég sűrűn lefáradtam tőle. Egy kicsit Suzanna Clark Hollókirályára emlékeztetett, abban voltak ilyen kitekert szereplők meg nagymonológok, meg fura világ.

5 megjegyzés:

  1. Már azt is csodálom, hogy kezedbe vettél egy "Romantikus regények" sorozatcímű könyvet :D

    VálaszTörlés
  2. Kár, hogy a Cibola Burn meg kifejezetten rossz könyv. (A sorozat első három részét szerettem, de nem hinném, hogy folytatom ezek után.)

    VálaszTörlés