2015/11/17

Borítóleleplezés - Kelley Armstrong - Bitten

Hirtelen egymás után most két baromi jó kis sorozatról is adhatok hírt, bár a figyelmesek már láthatják egy ideje a Könyvmolyképző előkészületes listáján mindkettőt. (a másik a Magic Bites volt)
Aki látta a Bitten című sorozatot, annak csak mondom, hogy érdemes olvasni a könyvet is, mert kicsit más, mint a filmváltozata. Nagy nehézségek árán megszületett a borítója, és elő is jegyezhető:


Elena Michaelsnek fogalma sincs arról, hogy Clay, a kedvese, vérfarkas, amíg az meg nem marja, és ezzel mindörökre megváltoztatja az életét. Elárulva érzi magát és feldühödik: képtelen tudomásul venni az átalakulását, és nem tervez semmilyen kapcsolatot a Falkájával – karizmatikus vérfarkas társainak csapatával, akik azt állítják, segíteni akarnak.
Amikor azonban a Falkát brutális gyilkosságsorozat fenyegeti, Elena képtelen választásra kényszerül. Sorsára hagyja-e az egyedüli embereket, akik valóban megértik újonnan szerzett természetét, vagy segítsen nekik régi kedvesének a megmentésében, aki nemcsak tönkretette az életét, de még mindig vissza akarja szerezni Elenát, mindenáron.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése