2018/03/09

Majdnem aggódtam

Szeretem a többiek könyves megjelenéses posztjait, még ha nem is fedi az érdeklődésünk egymást, de az utóbbi időben hiába néztem, nem volt olyan, amire azt mondanám, hogy akarnám. Kicsit belassultam, nem akarom felvenni a tempót még ezekkel a lassú hazai megjelenésekkel sem.
Viszont tök jó, hogy az Agave hírlevele megtalált, mert hirtelen két könyv is jön, ami nagyon érdekel. Jó, hogy mindenféle platformon jönnek velem szembe emlékeztetők, különben megfeledkezem róluk.
Az egyik Dan Simmons Terrorja, amiből jön (van?) a sorozat is, a másik pedig egy sci-thriller, a Hat ébredés. (ehhez van beleolvasó is)


Lesznek még a könyvesztiválra a Delta Visionnek is érdekességei, de náluk ugye az a biztos, amit majd az ember kézbe vesz. (nem hittem volna, hogy bárki is képes lesz felülmúlni a KMK ígérgetéseit, de sikerült. de nem baj, ettől még szeretjük a DV-t, csak hát volt már nekem sok munkám megjelenéses posztban, aminek a fele se volt igaz.)
Szóval elvileg jön Scott Lynch Locke Lamorra 1-2 része. Ennek az első részét az Alexandra már kiadta egyszer, csak mint kiderült, hiányosan. A DV újrafordítja, megszerkeszti, remélhetőleg jobb lesz.
A Dresden aktákat (Jim Butcher) is elkezdik kiadni, itt is az első rész újrafordított, újraszerkesztett lesz. Azt már olvastam nagyon rég, de nem baj, ha tényleg viszik a sorit, úgyis újra kell majd kezdenem.
Lesz Greg Keyes is, elvileg mostanság, meg Sanderson Elantrisát is újrázzák teljesen.
És ami a legjobb hír, hogy a papírmegjelenéssel együtt (elvileg, én már a DV kapcsán nem merek konkrét lenni) jönnek majd az e-k is.

Úgy tűnik, mégsem kell aggódnom, nem maradok új könyv nélkül.

2 megjegyzés:

  1. A Dresden akták 1-2. előrendelhető már, de úgy döntöttem, megvárom az e-t, még ha évekbe telik is. :D Jó, tudom, elvileg egyszerre lesz, de majd hiszem, ha látom. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. tényleg. tegnap néztem, de vagy még nem volt kinn, vagy átsiklottam felette. tök jól néznek ki. és a két rész együtt nem is sok. de én is megvárom az e-ket, nekem is úgy kell.

      Törlés