2012/02/03

Örömködöm

Annyira, de annyira olyan érzés, hogy csak na.:D Rég örültem már ennyire könyvnek, amire vágytam. Már vagy három éve akarom, amikor megláttam barátnőm polcán. Nekem ez kell... Talán valami iskolai szereplésért, vagy tanulmányért kapta, és én meg kézbevettem, és kész voltam.
Halál biztos voltam benne, hogy nekem ilyenem sose lesz, mert egyrészt marha drága lenne, másrészt nincs már a boltokban. De előjegyeztettem az  antikvárium.hu-n, és vártam. Aztán elfelejtkeztem róla, aztán időnként eszembe jutott, aztán nem olyan régen felvillant bennem, hogy rá kellene nézni a másik mélcímemre, hátha van valami érdekesség. Persze, volt, de addigra már beszéltem Tessával, aki annyira örült, hogy végre behozták az előjegyzett könyvét. Azt, amit én nem rendeltem meg, mert nem láttam az értesítést róla, de egyébként sem lett volna rá egy fillérem sem, így mivel ő volt az utánam következő, ő kaphatta meg. (Bocsi, Tessa, nem volt szívem megmondani, meg nem is volt jelentősége, és annyira örültem, hogy legalább a családban maradt.:D)
És, a minap jött a mél, hogy van belőle, ha kell, aklkor az enyém, és le is csaptam rá azonnal, egyetlen percet sem tétováztam.
Úgyhogy Baba, meg Tessa, képzeljétek, már nekem is van ilyen csodás könyvem, ebben a pillanatban hoztam el.:))

7 megjegyzés:

  1. Nagyszerű.
    Annnyira bennem volt, hogy kénytelen leszek a sajátomat Neked adni.:)
    De ha jobb állapotban van, mint az enyém, akkor cserélhetünk.:)
    Baba

    VálaszTörlés
  2. @Névtelen
    de ebbe nincs beleírva, hogy ajcsiba kaptad. vagy majd átmásoljuk?:D egyébként mintha vadiúj lenne, szerintem nem sokat volt kézben, egyedül a borítója viseltes kicsit, de a lapok hófehérek.

    VálaszTörlés
  3. Tökjó:)) Marha értelmes komment, de ki kell fejeznem, hogy örülök neki.

    VálaszTörlés
  4. Oh, miért nem mondtad, hogy te voltál előttem a soros a megvásárlásra? :( Át adtam volna a lehetőséget. De örülök, hogy végül mégis csak lett egy saját példányod neked is! :)

    VálaszTörlés
  5. @Tessa
    mert az nem nekem volt szánva, nekem ez volt szánva.:D
    igazából az a tök jó, hogy ahhoz képest, hogy én több, mint két éve előjegyeztem rá, utánad elég gyorsan kaptak másik példányt. még fél év sem telt el.:)

    VálaszTörlés