2013/07/31

Blogszabi

Most egy picit szabadságra megyek. Egy hónapig, augusztusban (meg lehet, hogy még utána is kicsit) nem lesznek új posztok, a régieket pakolgatom ki.
Kell egy kis lélegzetvétel,  meg aztán sztem tök jó könyveket válogattam össze, mert ugye nem csak úgy, találomra hozom a régieket.;) Úgyis mindig az a bajunk, hogy szinte csak új könyvekkel lehet találkozni a blogokon.
Azt figyeltem meg egyébként, hogy amikor kijön egy új cím, mindig izgatott leszek. Juj, milyen lehet, biztos nagyon jó, jaj de jó lenne olvasni, stb. Aztán eltelik néhány hét, esetleg hónap, és teljesen érdektelenné válik. Nagyon kevés az a könyv, ami hónapokon keresztül annyira lázban tud tartani, hogy amikor később meglátom a borítóját, akkor is ugyanúgy érdekeljen, mint pár napos újdonságként.

Eszméletlen, milyen fantáziaszegény szabadságos képek vannak. Találtam egyet, amin egy csaj volt, meg egy könyv, de olyan csúnya volt a nő lába, hogy passzoltam (még valaki azt hiszi, hogy a sajátom). Aztán vannak unalmas bicajos képek, meg egy csomó pálmafás, meg egy srácos, akivel tuti nem lehetne összekeverni, de végül maradt ez. Sajnos pont annyira nem jellemző, mint az összes többi, de itt egész jól érezném magam.


9 megjegyzés:

  1. Tényleg az a gond, hogy csak új könyvek vannak a blogokon? :D

    VálaszTörlés
  2. Bakker, nálam nem csak új könyvek vannak, sőt, az a kevesebb. Igaz, hogy én meg nemigen írok róluk :P Viszont észrevettem, hogy ha írnék, az se érdekelné a kutyát sem :D

    VálaszTörlés
  3. Zenka, nem hiszem.:D de az biztos, hogy a blogolvasási lelkesedésemből nagyon visszavesz.

    szeee, ha nem írsz róluk, nincs mit olvasni.:)) nem hiszem, sztem megvolt az olvasótáborod neked is.

    VálaszTörlés
  4. Persze hogy megvolt, pl. én is olvastam őt :P

    Ez nagyon érdekes Nima, önbizalmat adtál ahhoz, hogy továbbra se érdekeljenek az új könyvek és ne érezzem azt, hogy nekem most újdonságot kell olvasnom. Erről hamarosan poszt lesz :DD

    Nima, azért minket olvasni fogsz? ( szépen néz )

    VálaszTörlés
  5. Tpk. az újdonságon a vadi új könyveket értjük?

    VálaszTörlés
  6. Nima, hidd el, hogy sokkal többen olvassák a magán ill. dühöngős posztokat. ha rövid, ha hosszú a könyves poszt, tök mindegy. Statisztikáim vannak :D
    Mondjuk már abszolút nem érdekel.

    VálaszTörlés
  7. Zenka, én imádom az új könyveket!!! (látod a felkiáltójeleket? ez azt jelenti, hogy tényleg.:D)
    de csak olvasni. esetleg egyetlen posztot elolvasni róla, de ha az sincs, engem az se zavar. de tudom, hogy egyébként mindenkit az érdekel. és igen, az újdonság vadiúj, de ez megtévesztő, mert ha kijönne nagy csinnadrattával egy régebbi, sokan azt sem tudnák, úgyhogy simán elmegy vadiújként.

    szeee, ó, a dühöngős posztjaimra nekem is nagyon jönnek.:D de nem baj, ezért írom őket. ha nem érdekelne ennyi embert, akarna a fene dühöngeni.

    igazából van pár blogger, akik olyan egyedien írnak, hogy bármit elolvasok, még a könyves posztot is. és igen, ti ketten pont ilyenek vagytok.

    VálaszTörlés
  8. :D "még a könyves posztot is" :D ez tetszik és köszi.

    egyébként én nem értem az emberekben, hogy imádják az ilyen dühöngős posztokat, de kinyitni a saját szájukat bármilyen ügyért vagy ellen, az már túl kényelmetlen...:D

    VálaszTörlés
  9. tudod, mindig jobb az, ha más viszi el a balhét.;)
    én megértem egyébként, hogy kényelmesebb nem konfrontálódni és konfliktuskerülni, de csak addig tudnak nyugodtan aludni, amíg lesznek olyan marhák, akik kiállnak helyettük is az igazukért.

    VálaszTörlés