2013/12/02

Könyvesadvent

Megszokhattuk már ilyenkor karácsony közeledtével, hogy a kiadók elárasztanak minket kedvezményekkel. Ez jó is, mert nagyon jó akciókat lehet kifogni, meg rossz is, mert kábé egész évben erre lehetne spórolni, annyira megéri.
Nézzétek a Delta Vision honlapját, érdemes, mert naponta változik, mire van épp kedvezmény.
Tegnap Gaura Ágnes Borbíró Boris sorozatát lehetett nagyjából féláron megvenni, aki akarta, annak még dedikálják is, ma pedig Brandon Sanderson Ködszerzete kerül 17.000.- helyett 10.000 forintba.


Adventis naptárat lehet hajtogatni a Könyvmolyképzőnél is, bár ott az akciók nem csak egy napig tartanak, ők adnak kis szusszanásnyi időt az olvasóknak.
Mától Mikulásig (sose tudom, az hanyadika) Gail Carriger Lélektelenjének az első két részét lehet 30% kedvezménnyel megvenni, de pl. a tegnapi akcióban, ami egészen 22-ig tart, a megrendelés mellé rúnás pólót kaptok, ha gyorsak vagytok.


Nem tudom, más kiadó csinál még hajtogatós naptárat?

5 megjegyzés:

  1. Akkora egy hülye vagyok, de nekem a 30 %, az nem kedvezmény :DD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :D van benne valami. az 1+1, vagy a 40%, az már nevezhető kedvezménynek.

      Törlés
    2. Akkor én is akkora vagyok. =)

      Törlés
    3. mehh, iciripicirit harminc alá mennek, és a sok akaratkerge máris bezsákol. de ha éjangyal-szintű lesz a fordítása valamelyiknek, harci katicákkal küldöm vissza! (nem, a Blameless nincs köztük, angolul megkapom mind az öt kötetet két magyar áránál kevesebbért :p)

      Törlés
  2. Detto. :) A librinél volt jó kis akció november végéig. Igaz most a mesekönyvek érdekelnek nagyon. :D

    VálaszTörlés