2012/03/30

Megjelenik ő is

Néhány blogon már biztosan láttátok, de én is kirakom, mert tök jó, hogy megtaláltuk magunknak Baráth Katalint, még jobb, hogy az Agave is felkarolta, mert jön Dávid Veron történeteinek a harmadik része, (elvileg) ilyen bűbájos köntösben:


6 megjegyzés:

 1. Ajj olyan nagyon bajban vagyok. Nekem a Fekete zongora nem igazán tetszett, de mostanában megint előjött hogy meg kéne vele újra próbálkoznom. Hülye dilemma. :D

  VálaszTörlés
 2. pedig szerintem ezek eléggé egyívásúak, márminthogy a stílus, a kor, meg a nyomozásnak való nagy feneket kerítés, úgyhogy ha az első nem tetszett, nem hiszem, hogy a folytatásai fognak.
  én mondjuk nagyon bírom az egészet úgy, ahogy van, csak azt sajnálom, hogy Dávid Veront nem egészségesen gömbölydednek találta ki először Kata.:D

  VálaszTörlés
 3. Köszi, akkor kihagyom. :D Csak mindenki olyan lelkes, én pedig hát annyira nem. :) Attól jobban éreznéd magad (Dávid Veron)? :D

  VálaszTörlés
 4. @Christina alias Pöfivonat :
  Egyrészt nem mindenki olyan lelkes, másrészt nyomás alatt olvasni ("mert mindenki más olvassa") se neked, se a könyvnek nem jó. Úgyhogy ugord csak át. (No nem mintha az én tanácsomra szorulnál.)

  @Nima :
  Nem bírom elképzelni egészségesen gömbölydednek. Az valahogy olyan, mintha Sherlock Holmesnak sörhasa lenne.

  VálaszTörlés
 5. na neeeee :D elnézést mindenkitől, aki szereti, de a Fekete zongora cím után a Borostyán hárfa :D:D:D kész.
  Kicsit olyan nekem, mint a Karibi nyár - Bangkok tranzit - Karácsony New Yorkban stb. vonal. (befogtam)

  VálaszTörlés
 6. @Christina alias Pöfivonat
  á, azért tényleg nem jó olvasni, mert más lelkes. nekem legalábbis az ilyen általában csalódást szokott okozni.
  aha, jobban érezném magam.;))

  @Pikszi
  értem, de Veron - már maga a név is kiabál utána, hogy dús idomai legyenek, meg amekkora energiája van... szal nekem ő gömbölyű.
  nem akarnál véletlenül valamelyik jövőbeni történethez egy gömbölyű kisasszonkát melléadni nyomozótársnak?:D

  @szeee
  elfelejtkeztél a türkizkék hegedűről.:)) egyébként szerintem baromi jó ötlet ez a vintage-stíl a címekben is, meg a borítókon is. olyan szép. és egyedi.

  VálaszTörlés