2018/11/07

Egy kis meglepetés

Nem is tudom, kell-e ehhez bármilyen felvezető szöveg. Szerintem nem.

JÖN CRONIN SZABADULÁSÁNAK A BEFEJEZŐ KÖTETE
megjelenés: nov.28.

Az általunk ismert világ letűnt. Vajon milyen új világ váltja fel a régit?

A Tizenkettek elpusztultak, és a mindenre rátelepülő sötétség százesztendős borzongató uralma véget ért. A túlélők előmerészkednek a falak mögül, és nekiveselkednek a társadalom újjáépítésének. Merész álmuk egy reményteli jövő.

Ám a távolban, egy halott, sivár metropoliszban ott várakozik a Nulladik, a Tizenkettek atyja. Régóta kísérti az emberi életét szétromboló gyötrelem, és az átalakulásából fakadó gyűlölet lángja vadul lobog benne. Dühét csak az csillapíthatja, ha eléri célját, és végez Amyvel, az emberiség utolsó reményével, a sehonnan jött lánnyal, aki felcseperedve harcba szállt ellene.

Vére szavára hallgatva Tőrös Alicia, a félelmetes harcos elindul a Nulladik végső menedékébe. Ám ott nem az vár rá, amire számított, hanem egy utazás a múltba. Valamint egy olyan ellenfél, aki egyszerre halálosabb és emberibb, mint azt valaha képzelte volna.

Még egyszer összecsap a fény és a sötétség, s végképp eldől Amynek és barátainak a sorsa.

3 megjegyzés:

  1. De jóóóóó!!!! Én már lemondtam róla! :D Így akkor újraolvashatom az első részt illetve folytathatom a másodikat.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nálam az első rész a csúcs, remélem, visszatornázza magát. kíváncsi leszek, mit szólsz majd a második részhez.

      Törlés
  2. Bár még az első rész újraolvasásánál tartok és még nem olvastam a másodikat, azèrt kìváncsi vagyok hogy olvastad a harmadik, befejező részt? ��

    VálaszTörlés