2015/11/14

Borítóleleplezés - Ilona Andrews - Magic Bites

Gondolom, tudjátok, hogy a Könyvmolyképző Kiadó adja ki Ilona Andrews Kate Daniels sorozatát.
Megszületett a borítója,  ami azt jelenti, hogy hamarosan rendelhető lesz.
A Kmk saját gyártmánya a borító, és azt gondolom, messze veri az eredetieket.


Kate Daniels az Atlanta városában előforduló paranormális problémák felgöngyölítésével megbízott zsoldosként tengeti napjait. A szókimondó lány ereiben is mágia csordogál, de ő jobban bízik a kardja erejében. Ő maga is bármikor célponttá válhat, de nem futamodik meg a kihívás elől. Amikor azonban Kate gyámját meggyilkolják, válaszút elé kerül: vagy megvárja biztonságban, amíg elcsitulnak a kedélyek, vagy a természetfeletti gyilkos nyomába ered.
Kate az utóbbit választja, így akarata ellenére belekeveredik Atlanta két legerősebb természetfeletti körének hatalmi harcába. Az egyik oldal a vámpírokat irányító Halottidézők. A másik a Falka, az alakváltók félkatonai klánja. És mindkét fél azt akarja, hogy Kate találja meg a gyilkost.
A New York Times sikerszerzője, Ilona Andrews Kate Daniels világának megismerésére hívja az olvasót a sorozat első kötetében.

2 megjegyzés:

  1. A fülszöveg alapján érdekes lehet, megcsapott a nosztalgia.:) Majd beleolvasok valahol, mindenesetre talán biztató, hogy nem vöri pötyit nyomtak rá.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nálam tuti olvasós. :)
      akik már olvasták, azt mondták, elég véres, nem vp-lelkeknek való.

      Törlés