2012/04/30

Hónapzárás - április, és egy kis reklám egy új oldalnak

Nem akarok ezért külön posztot gyártani, úgyhogy itt szólok minden kedves fantasy és sci-fi rajongóhoz.
Megszületett az oldal, ahol a friss megjelenéseket gyűjtjük össze FFG-vel, ügyelve arra, hogy bár lehetnek személyes kedvenceink, ez ne nagyon befolyásoljon bennünket. Lesznek néha rendhagyó posztok is, hogy miben és hogyan, azt még nem tudom, de magamat ismerve nem tudok merev szabályokhoz ragaszkodni úgysem, úgyhogy én néha biztosan teszek műfaji kitérőket. Szoktam látni itt-ott rendszeres gyűjtéseket a megjelenésekről, ez az oldal talán abban különbözik tőlük, hogy mindenfélére igyekszünk felhívni a figyelmet, még ha az minket nem is érdekel. Annyi még a plusz, hogy a rendelési lehetőség is fel van tüntetve, ami mindig a kiadó oldalára vezet, ez természetesen nem azt jelenti, hogy ott a legolcsóbb. Ha nagy különbséget látok, akkor mindig jelzem, hogy ha máshol olcsóbb, de csak akkor, ha épp elém kerül, külön nem vadászom le a legolcsóbbat. (nem tudom, FFG milyen rendszer szerint fog posztolni, ezt majd ő elmeséli, ha akarja.)
Érdemes nézelődni az oldalsávoknál, mert vannak rajta ajánlott oldalak, és az online áruházak aktuális akcióit is igyekszem naprakészen vinni, ezek is megtalálhatóak a linksávban. Ha valami esetleg elkerülte a figyelmünket, de szeretnétek, ha mindenki tudna róla, lehet szólni nyugodtan. Más most hirtelen nem jut eszembe.



Bár még van 3 hónap, míg lejár a kihívásom a kevesebb könyvvásárlásról, és majd ki fogom posztolni a naaaagy tanulságait is, de még maradt levásárolható könyvem, úgyhogy ezt most le is nulláztam.

Megrendeltem Sztrugackijék új könyvét, vagyis a könyv új kiadását, A hétfő szombaton kezdődiket. Annyira jó a borítója, hogy nem is akartam ellenállni neki, főleg, mert a történet is annak tűnik.
Ezzel együtt kisNima is kapott egy meglepit, mert ugye egy könyvet elvből nem rendelek, az Okkultista klubot. Nem tudom, elolvasom-e, majd ha kicsit meg leszek roggyanva agyilag, biztosan kézbe veszem. Nagyon bírom az ilyen történeteket.
És végrevégre, megjött Abercrombie harmadik könyve is, ezt ugye mindenki megérti, hogy kell, és pont.
(a borítók kattra szép nagyok lesznek.)





2 megjegyzés:

  1. Én ezt a postot hogy nem láttam?
    Na, lényeg, hogy megtaláltam, és csak... áh, emlékszem, amikor olyan rengeteg könyvet vettünk és sápítoztunk és azt akartuk, hogy kevés legyen? Most meg ez a baj:)
    A hétfő...-t nagyon szeretném, majd akcióból jó lesz, az Okkultistákkal megkísértettek, de ellenálltam, amit meg láttam Abercrombie-ból, az nagyon tetszik, úgyh lehet, hogy levadászom a könyvtárból. Majd. Nemsokára.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. a lényeg, hogy megtaláltad.:D
      ez msot így jobb az én lelkecskémnek, hogy nem nagyon van új könyv, amit akarnék. várok párat, Martint, meg Eriksont, ezek tuti vevősek lesznek, de rajtuk kívül elég esetleges, hogy rendelek-e bármit is.
      szandin biztos lesz akcióban, de lehet, hogy a kiadó oldalán is, időnként összeállítanak könyvcsomagokat.
      Abercrombie meg iszonyat jó. én a tövisek hercege után kezdtem el a sorozatot, de mivel eléggé hasonló, így inkább hanyagoltam, majd később nekiállok. de azért egyben megvenni... elég húzós lesz. ja, és ebből lehet a puhafedelest is, ne adj pénzt külön a keményért, mert nagyon strapabíróak.

      Törlés