2013/09/05

molyos update

Kaptam kedves levelet.:)

"Kedves @Nima,
Sajnálattal láttuk, hogy komoly problémáid vannak a Mollyal, mégsem keresel meg minket, hogy segítsünk, inkább szítod az indulatokat a Moly ellen. A Moly egy közösség, és a destruktív szembefordulásod azt jelzi számunkra, hogy nem akarsz ennek a közösségnek a tagja lenni.
Mivel ennek ellenére mégsem törölted a profilodat, mi fogjuk ezt elvégezni helyetted. A mai naptól számítva még 3 napig biztosítunk lehetőséget számodra, hogy lementhesd az oldalról a generált tartalmaidat.
Ha mégis szeretnéd megbeszélni velünk a sérelmeidet, kérlek, írj nekünk az Üzenet a Molynak oldalon keresztül. Örülnénk, ha kiderülne, hogy megoldható a problémád.
Előrebocsátom, hogy sem a Közösségi irányelveken, sem a moderáción nem kívánunk változtatni, ezért ha ezek nem elfogadhatóak számodra, akkor sajnos nincs miről beszélnünk.
Üdvözlettel,
...
moly.hu"

Nem nagyon tudtam erre mit írni, úgyhogy inkább töröltem magam. (hehe, inkább én, mint ők.)
Nem hiszem, hogy meg lehetne ezt beszélni, mivel ha véleményem van, nem mondhatom el, vagyis elmondhatom, de kábé tesznek rá, ha meg elmondom, akkor meg szítom a kedélyeket.
Akkor és ott próbáltam megbeszélni, de elég egyoldalú volt a kommunikáció. Az, hogy én kérek neveket, ami süket fülekre talál, mondván nem lehet, és a szabályzaton nem is változtatnak... miről tudnánk akkor így beszélni?  Hogy de jó, hogy még süt a nap? Mert ahhoz a játékhoz nem vagyok elég hülye, hogy bizonyítékot kérek, ők meg a szabályokra mutogatnak, hogy dehát nem adhatnak. És én még mindig kérek, és ők még mindig nem adhatnak. Merthát a szabályzat.
Mellesleg erre a privire nem is lehetett válaszolni,  gondolom, így próbáltak a molyos üzenőizére terelgetni.

Szal csá, moly,  ha kellek, a blogon vagyok. meg goodreadsen. meg facebookon. meg mélben. meg telefonon. Szóval egy csomó helyen.:)

És mivel megtudtam, hogy nem is csak én kaptam ilyen üzit, hanem az is, aki csak nálam kommentelt, de soha nyíltan egy rossz szót nem szólt a molyra,  abszolút megérett a dolog, hogy megpattanjak onnan.hogy a molyon nem lehet a molyról beszélni, oké, ők tudják. De elég nonszensz, hogy molyon kívüli megmozdulásokért szankcionálnak.
Érdekesek az irányelvek. Ha ragaszkodsz a molyos létedhez, ne kommentelj.;) Nyilván arra megy ki a dolog, hogy aki hozzám szól, ugyanúgy nem kívánatos személy ott, mint én.

Titti is kapott levelet
Gretty is
meg Zenka is
meg szeee is

96 megjegyzés:

  1. Akkor most ha egyet értek veletek, hogy a moly bekaphatja, holnaptól engem is ki fognak tiltani, noha már csak nagyon elvétve molyolok? (megjegyzem ennek is meg van az oka...)

    VálaszTörlés
  2. Na, legalább megtiszteltek volna egy egyedi levéllel, de nem én is ugyan ezt kaptam:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. hát túl nagy energiát nem fektettek bele.
      nekem oké ez a szöveg, de nektek ez elég sovány indoklásnak.

      Törlés
  3. Szűzanyám. Én ugyan egy ideje nem voltam túl aktív moly, és az előző posztodon is csak csöndben szörnyülködtem, de most muszáj kommentelnem, mert ezek után kifejezetten szeretném magam kitiltatni :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem cinnamon, most kellően eleget tettél eme kívánságodnak. :)
      Várd nyugodtan te is a levelet! De, ha nagyon izgulsz, hogy mi lesz benne, csak szólj, és átküldjük a sajátjainkat. ;)

      Törlés
  4. Úristen, mekkora primitívség ez már...
    Azért kíváncsi lennék rá, hogy egészen pontosan hol van leírva a szentséges szabályzatukban, hogy ők bármi molyon kívüli tevékenységért téged - vagy bárkit - szankcionálhatnak. Ez azért felvet némi személyiségi jogi kérdést (bár az egész nem ér ennyit...) mert még egy munkáltatóval is külön megállapodást kell kötni, ha a munkahelyen kívüli viselkedésemet akarja szabályozni, nem hogy egy ilyen gagyi közösségi oldal.
    Én mondjuk az egész históriát kívülről figyeltem, annyira nem vagyok aktív molyon, de most nem kicsit felháborodtam. Basszus...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. egyszer már bepróbálkoztak nálam a diktatúrás posztomnál, hogy a blogos dolgaim miatt tiltottak. akkor visszakoztak. most ugyanez van, csak egyből nyomást is gyakoroltak rám, hogy töröljem már akkor magam legyek szíves.:D hát én töröltem. (bár állítólag még látszódok, nemtom, mikor fog realizálódni.)
      nem véletlenül nem jelennek meg a molyon molyt kritizáló dolgok. és én próbálkoztam megoldani a helyzetet, az nekik nem tetszett, nekem meg ez nem tetszik.
      és nem értem, hogy miért basztatják azokat, akik kommentelték nálam az nemtetszésüket. gondolom, ez csak valami fenyegetőzés a részükről, aztán rajtam kívül mindenkit nagy kegyesen visszaengednek, azzal a sorok közötti kitétellel, hogy akkor most már pofa be.

      Törlés
  5. Egyáltalán hol a retekben van a molyon a Közösségi irányelvek? Nem találom, és most már szeretném elolvasni :D

    VálaszTörlés
  6. Óh, megtaláltam, gugli a barátom, de megjegyzem, a molyon belül eléggé elérhetetlen eme doksi...
    Sehol nem tartalmazza, hogy szankcionálhatnak molyon kívüli viselkedésért, szóval ************ Ámde nagyon édesen elrendezték az ezzel kapcsolatos esetleg felmerülő kételyeket:

    "Jelen dokumentum útmutatóként szolgál. Fogadd el ezt a szellemiséget, tartsd magad hozzá, és ne próbálj meg olcsó jogászkodással kibúvókat keresni. A Moly békés, különleges közösség. "

    Szóval ha ők sértik meg az én szabad véleménynyilvánításhoz való jogomat, megtehetik, én meg ne akarjak "olcsó jogászkodással kibúvókat keresni". Hát ezek után tényleg kapják be... Asszem, elkezdem lementeni az adataim :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. na igen, a szellemiséggel azért vannak gondok jelek szerint...

      Törlés
    2. Békés = fogd be a szád. Ez az "életben" is gyakran így van... Béke lesz, ha nem kezdesz el háborogni semmin. :)

      Törlés
  7. Ott a gáz, hogy a franc se akar egy ilyen oldalhoz tartozni, mert én nem értek egyet az irányelveikkel, most akkor szólítsam fel őket hogy töröljék magukat, vagy ha nem akkor bombát zúdítok rájuk, avagy térden csúszhatnak előttem és megbocsájthatok ha kedvem van...
    Kackac

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. engem is ezért nem érdekel a dolog. nem értek egyet nagyjából semmivel, amit ott művelnek, de amíg békén hagytak, nem foglalkoztam vele. mondjuk most már nincs ilyen gondom.:D

      Törlés
    2. Akkor röhögnék még nagyot hogy ha csak 3 nap múlva törölnék az acc.odat, ezek után egy ilyen kicsinyesség meg se lepne.

      Törlés
    3. előfordulhat, hogy ennyi az ügyintézési idő.;)

      Törlés
  8. Ezen most kiakadtam.
    Én aktív használó vagyok (bár már kevésbé, mint régen, annyit használom a szűrést, hogy már kikopik a gombja), de adatbázisnak és kapcsolattartásra használom, ha pedig agyilag zombi vagyok, akkor a frisst nyomogatom, szóval kicsit diszkomfort érzés lenne, ha kitiltanának, de néhány dologgal nem értek egyet, és az, hogy az OLDALON KÍVÜLI véleménynyilvánításért (ami sztem így nem is tekinthető kedélyszításnak) kitiltanak, ill. felszólítanak rá, arra nagyon rondát tudnék mondani. Bezzeg amikor szpal hónapokig terrorizált mindenkit, nem voltak ilyen hatékonyak...
    Ui.: azért nem ugrálok az oldalon a dühítő dolgok miatt, mert ennyire fontos szerepet nem tölt be az életemben az oldal.
    Ui2.: ha így haladunk, villámgyorsan visszaáll a régi blogos kommunikáció:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. én óvakodom ennyire függeni. persze, kapcsolattartásra jó, meg ökörködni, de kábé ennyi.
      hát igen, kénytelen lesztek visszaszokni hozzám, meg ahogy nézem a levelezésüket, elég sok más bloggerhez is.:D

      persze, nem is kell ugrálni, eddig nagyjőából senki nem is tette, csak fű alatt. én meg kiírom. viszont engem tényleg nem izgat, abban a másodpercben töröltem magam, ahogy elolvastam a levelet. de amikor megtudtam, hogy mások is kaptak ilyet, kicsit eldurrant az agyam.
      szerintem aki hallgat, azzal nagyjából bármit meg lehet tenni. én nem vagyok ez a típus.:) én leírom, amit gondolok, aztán ha valakinek nem tetszik, az így járt.:)

      Törlés
    2. Nézzétek a jó oldalát: ha ennyire fáj nekik a molyon kívüli kedélyszítás, akkor biztos azt feltételezik, hogy Nima olyan sok követővel rendelkezik, hogy megrengeti az egész molyt :D (ami persze simán lehet ;)
      Persze ez az önfarkába harapó kígyó tipikus esete: csak nem hiszik, hogy ettől az akciótól majd jobb színben tünteted fel őket? Mi a frászt akarnak ezek elérni?

      Törlés
    3. nem igazán tudom, mire számítottak. mivel ott semmiről nem lehet írni, adott, hogy a blogomon kiírom, amit ki akarok. számíthattak rá, hogy ez sem marad titokban.
      szerintem nem gondolták ezt végig, csak az lebegett a szemük előtt, hogy a szabályokon nem változtatnak, mert az úgy jó, ahogy van. hát szerintem meg nem. és úristen, én ezt le mertem írni, és azonnal nemkívánatos elem lettem.
      egy csöppet primitív, de a lényeg, hogy náluk minden marad a régiben.:))

      Törlés
    4. "Ui2.: ha így haladunk, villámgyorsan visszaáll a régi blogos kommunikáció:D" - Látod Amadea, segít nekünk a moly, ahol csak tud. :)

      Törlés
  9. Én lista-és adatbázis buzi vagyok, szal jól jön az oldal, de nem pótolhatatlan.
    Én általában hallgatok, de nem vagyok ilyen. Nincs nagy pofám, nem ugrálok állandóan, de megvannak a magam eszközei:P

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. én a gr-en listázgatok, nekem bőven jó az is. ha meg oda se lesz kedvem (mert onnan tuti nem rúgnak ki, a kutyát nem érdekli ott, hogy ki miről mit ír), akkor meg majd nem listázgatok.
      hát, majd most lehet, hogy be kell vetned, ha már ide kommenteltél hozzám.:D

      Törlés
  10. Tudod: mindenki le van szarva:D

    VálaszTörlés
  11. A saját oldalamon azt csinálok, amit akarok, a blogspotot aligha érdeklik a magvas gondolataim:D

    VálaszTörlés
  12. :O
    hát meg vagyok döbbenve.
    ezt a mostani posztot amikor feljön, már ne is merjem kedvencelni??

    ...
    mélységesen csalódtam

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. igazából felesleges kedvencelni, mert amint engedélyezik a törlést, mindenem eltűnik.:D meg szerintem ez már fel sem jön frissben, mert ahogy megkaptam a levelet, láttam is, hogy ki vagyok tiltva. szal egyébként sem látszódna.

      Törlés
    2. tudom de hogy akkor ne merjen az ember véleményt nyilvánítani, vagy neadjisten kiállni barátok mellett...
      hát jóhogy... nem jó az üzletnek ha még ez is látszik.
      memory hole. gyerekek, annyira örülök hogy olvastam orwellt mostanában.
      nima, mondj már majd valami posztadatot nekem ezekről a posztokról - priviben is jöhet. kíváncsi vagyok, mennyire nagyon népszerű :D

      Törlés
    3. nekem az elég sokat mond, hogy moly nélkül is rengetegen idetalálnak.:D
      ezt a posztot reggel óta 258-an nézték, az előző meg idáig 485 kattot kapott.
      eléggé népszerű, bár még messzire elmarad a holtodiglanos közel 1800-as nézettségtől.:D (pontosan 1789)

      Törlés
    4. Ééésss most is 15-en leledzünk épp az oldalon, azt mutatja a számláló. :)
      kösz!

      Törlés
    5. hű, még sose láttam ennyi embert itt. lehet, hogy a fél molyos szerkesztőség itt lebzsel?:D

      Törlés
    6. Tegnap este 66-ot láttam.

      Törlés
    7. hű. o.o az rengeteg. remélem, azért könyvekről is olvastak.

      Törlés
    8. Éjjel 1kor is 27-et láttam. Amúgy kissé furdal a lelkiismeret, mert lehet hogy pont miattam jött az a dolog, hogy a nézettség miatt posztoltok ilyeneket... :( pedig csak kíváncsiságból kérdeztem meg az adatokat.

      Törlés
    9. nem hiszem, hogy miattad mondott volna ekkora baromságot. gyanítom, kicsit el vannak tévedve a blogok látogatottsági statisztikájáról, valszeg azt hiszik, a kutya nem néz minket, holott messze nem erről van szó.
      viszont azt már csomószor kitárgyaltuk, hogy a botrányposztok mindig érdekesebbek, mint a könyvesek, de sztem ez náluk is meglátszik, hogy hányan kommenteltek a botrányhoz kapcsolódó állásfoglalásukra, ahhoz képest, hogy a többi bejegyzésük mennyire érdekli a népet.:)

      Törlés
    10. Igaz.
      De az egész meg az emberi kíváncsiság miatt van, arról meg aztán nem tehetünk... :)

      Törlés
  13. na, csak ide kavarodtam.
    "Nem hiszem, hogy meg lehetne ezt beszélni, mivel ha véleményem van, nem mondhatom el, vagyis elmondhatom, de kábé tesznek rá, ha meg elmondom, akkor meg szítom a kedélyeket."
    pontosan így gondolom. nincs mit megbeszélni. illetve van, de képtelenség.
    kit raktak még ki konkrétan?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Meg még Tittiről mondható el biztosan a pacsizás. :)

      Várjuk még Anaria válaszát, hogy ő kapott-e levelet, hiszen kommentelt Nimánál, akárcsak Üstökös, vagy Pupilla, de Pupilla nem kapott levelet, és Reea sem.

      Törlés
    2. Mondjuk, nem azért mert kívánnám bárkinek is a törlést, de ha a végén kiderül, hogy csak mi hárman lettünk meglevelesítve, akkor érdekesebb a helyzet mint gondoltam...

      Törlés
    3. akkor négyen vagyunk? mi vagyunk a naaaagy rendbontók? hehe.

      Törlés
    4. Bocs, igen, akkor négyen?
      Zenkáról még nem tudom,bár nem gondolnám...Habár Grettyről sem gondoltam volna....

      Törlés
    5. hát ez az.... szerintem Zenka is sanszos a hsz-a alapján.

      Törlés
    6. Zenka is. Most mondta.

      Törlés
    7. persze, de Zenka se pro tag.

      Törlés
    8. Hidd el! :)
      Különben is mindjárt ő is megerősíti posztban, mint mi. ;)

      Törlés
  14. Hát, mintha egy boszorkánykörhöz tartoznánk, pedig nem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezt már mondjuk hiába is tagadnánk, úgyse hinne nekünk senki. :D

      Törlés
    2. Átkozzátok el őket :)))

      Törlés
  15. Szard le!
    Nem követtem szorosan a Moly-os eseményeket - én is tartom magam a saját tanácsomhoz -, de lehet, hogy el kéne már kezdened tervezned egy saját Guy Fawkes-maszkot - TE LÁZADÓ! ;-)

    VálaszTörlés
  16. hé, a figyeltjeim... :(
    Nem olcsó és nem jogászkodás, a moly alapelvei a molyra vonatkoznak, és nem a bloggerre/blogspotra/akárhova. Ha a molyon bunkózol, joggal rúgnak fenékbe, de ez mi ez már?

    Kell egy jó feedreader, de gyorsan...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Laura Arkanian: http://www.networkedblogs.com/ - én ezt is szeretem, de a Bloglovint is használom. Meg, ha jól emlékszem, Nancy összegyűjtött múltkor egy csomót az egyik posztjában. (Vagy kérdezd meg tőle molyon.) :D

      Törlés
    2. Ilyenkor lehet sajnálni, hogy nincs már meg a könyves aloldal, amúgy meg: http://konyvesblogzsemle.blogspot.hu/ ide lehet jelentkezni is ha jól tudom.
      Én feedly-t használok manapság minden egyéb (moly) helyett is.



      Törlés
    3. @gretty: Szerintem erre a bejegyzésre gondolsz: http://nancykonyvei.blogspot.hu/2013/06/vege-readernek-vege-vilagnak.html

      Törlés
  17. Még nem próbáltam, itt az ideje.

    VálaszTörlés
  18. Gyerekek hogy mi a fasz van? Ez mi? Ovóda? Azt hittem a XXI. Században. Ma korán reggel felhúztak ez már csak hab volt a tortán. A moly bekaphatja.

    VálaszTörlés
  19. Válaszok
    1. mármint korán reggel nem tudtam írni és tele van hibával. :D

      Törlés
    2. ja :D nem baj, azért értettük.:D

      Törlés
    3. szerintem csak arra célzott hogy elírta az óvodát :)

      Törlés
  20. Hát. Az alábbi linken olvasható kis slamszerűvel köszönteném önöket, hölgyeim!
    http://irodalmiszabadrablas.blogspot.hu/2013/09/molyirtas.html

    VálaszTörlés
  21. hát debizony. mondjuk versenyen kívül, mert kib*szni nem szeretnék senkivel, főleg Jucival, meg Ciccnyoggal nem... de ez a nagy mű, ami elkészült, igen.

    VálaszTörlés
  22. Molyirtás :D:D:D
    ez nagyon ott van, shizoo!

    VálaszTörlés
  23. a partizánok tábora a hegyekben:
    http://www.facebook.com/AkiketKitiltottakAMolyhuRol

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Pável, nekünk azóta már csoportunk is van, de természetesen lájkoltam az oldalt. ;)

      Törlés
    2. Akkor csatlakozzon az egész csoport!

      Törlés
    3. én már belájkoltam.

      Dzé, csak nem te is?:)

      Törlés
  24. Nem tudom, még be tudtok-e lépni, és tudjátok-e követni a botrányos bejegyzés alatti kommentfolyamot, ezért ide is bemásolom, amit ott írtam. Mert szerintem úgy fair, ha ti is láttok mindent. És mert szeretném, ha tudnátok, hogy ha egyáltalán maradok az oldalon, akkor hiányozni fogtok. Nem is kicsit. Mázli, hogy van blogotok :)

    "Közel négy éve vagyok tag. Ezalatt a négy év alatt még soha nem csalódtam ekkorát az oldalban. Nem értettem egyet minden újítással, de nem hőbörögtem, főleg nem lázítottam senkit – mikor úgy éreztem, nem jó itt nekem, egy ideig nem léptem fel az oldalra, és kész. Aztán visszatértem, mert hiányoztak a molyok. Nem a könyvek adatlapjai, nem a polcok vagy a pro-funkciók, hanem az itteni barátaim. Például Nima. És Zenka. És szeee. Írjuk már ki végre a nevüket, ha lehet – aki egy kicsit is utánaolvasott a dolgoknak, már úgyis tudja, kikről van szó. Olyanokról, akiknek nem kis részük volt benne, hogy egyáltalán regisztráltam erre az oldalra 2009-ben. És akik az évek során előforduló csalódások – és azt követő dührohamok – ellenére itt tartottak az oldalon. És akik nagyon fognak innen hiányozni, nem csak nekem, sokunknak. Igen, lehet, hogy Nima és szeee stílusa olykor egy kicsit szurkálódós, de ez miért baj? Nem vagyunk egyformák. Ettől szép és kerek a világ. Szükség van az olyan emberekre is, mint Nima, mert amikor ő megszólal, az olyan, mint amikor egy áporodott levegőjű szobában kinyitod az ablakot: lehet, hogy leviszi a fejed a huzat, de azért mégiscsak felfrissül a levegő is, te magad is. És talán elgondolkodsz egy kicsit. Ez baj? Szerintem nem. És állítom, hogy soha, senkit nem sértettek meg szándékosan. Ha mégis megbántottak valakit, azt meg lehetett velük beszélni, nem szörnyetegek voltak, csak szókimondók. Őszinték. És szerintem az ilyen embereket becsülni kell, nem üldözni. Zenka elküldése pedig az abszolút érthetetlen kategória, ő maga a megtestesült békesség, könyörgöm, még a nevében is benne van a zen ;)

    Most várok. Várok, mert szeretném tudni, képesek lesztek-e a bocsánatot kérni. Tőlük, tőlünk. Mert most erre lenne szükség. Nem hiszem, hogy ők valaha is visszatérnek. De nem csak akkor lehet bocsánatot kérni, ha biztosak vagyunk az elfogadásában, igaz?

    Remélem, kellőképpen kulturált voltam. Tegnap éjjel még dühöngtem, épp ezért nem írtam. Aludtam rá egyet, hogy lenyugodjak. És azt hiszem, ez maradt el annál a moderátornál, vagy akárkinél, aki a tiltás mellett döntött. Hogy aludjon rá egyet. Meg még egyet, és még egyet, egészen addig, míg el nem múlik a düh, és a vélt vagy valós sértettség, és tisztán nem tud gondolkozni arról, hogy akkor most hogyan tovább. Mert azt senki be nem adja nekem, hogy itt nem játszottak közre személyes okok. Sok mindent hajlandó vagyok elhinni, de ezt nem.

    Köszönöm, hogy elmondhattam a véleményemet."

    VálaszTörlés
  25. Szóval, ha például fennen szidom a Facebookot (ami megesik), akkor onnan is kitilthatnának?...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :D ott ez senkit nem érdekel. még a biztonsági résekkel sem foglalkoznak, ki törődne azzal, hogy lájkolod vagy nem. ha már beregeltél, lájkoltad is egyben.:))

      Törlés
    2. Tudom, hogy nem érdekli őket, de most ilyen alapon... :)

      Törlés
    3. meg kéne nézni a felhasználási feltételeikben.:D
      sztem ezt figyelni, hogy ki mikor mit mond egy oldalra, ahhoz kapacitás és elhivatottság kell.;)

      Törlés
  26. eszem-iszom megáll.
    nem akarok a bencésekkel versengeni, ki a primitívebb állat, de azt kell mondanom, aki ilyen leereszkedően szólna hozzám, lehet, hogy pofán vágnám.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. én ezért sem reagáltam. ami bajom volt, leírtam, hova ragozzam még? nyilván olvasta, azért született meg a levél. ha ott nem értette meg, akkor máshol sem fogja.

      Törlés
  27. Teljesen ledöbbentett, amit itt olvastam. Sajnos nem láttam azt, ami elindította ezt az őrületet, mert végzős évkezdés miatt alig voltam molyon az elmúlt héten, de a lényeget így is levágtam, és nagyon elszomorít az, amit látok. :(
    A szólás szabadság olyasmi, ami érzékenyen tud érinteni (magyarán, harapok érte) és bár tudom, hogy nyilván vannak emberi határai, senkit nem kéne kaszálni azért, mert véleménye van és uram bocsásd, még el is mondja. Nem pont ez lenne a lényeg? Lehet kulturáltan vitatkozni, eszmecserét folytatni és őszintének lenni.
    Figyeltjeim voltatok fenn nevezett, szerettem a bejegyzéseiteket még akkor is, ha épp nem értettünk egyet.
    Olyan jó lenne, ha lekoppanna már végre néhány egyénnek, hogy nem az a lényeg, hogy mindig egyetértsünk mindenben, hanem az, hogy ember módjára tudjunk beszélgetni akkor is, ha nem értünk egyet. És úgy gondolom, ti ezt megtettétek.
    Még egyszer mondom, nem láttam az ominózus bejegyzést, mert nem találtam meg, de egyikőtökből sem nézném ki azt a céltalan mocskolódós stílust, ami ilyen szankciókat igényelne.
    Szóval, sajnálom, hogy így alakult, de a blogok továbbra is itt lesznek és továbbra is olvaslak majd titeket. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Raven, köszi, kedves tőled.:)
      a kettővel ezelőtti posztomban már leírtam, mi történt, miért, és ott van a link is a molyos könyves értékeléshez, amiből kiindult az egész.
      részemről igazából annyi a tanulsága a dolognak, hogy van élet a moly után, mint ahogy volt előtte is. :))
      nincs miért sajnálkozni sem. aki maradt a molyon, az nyilván okkal, teszi, jól érzi ott magát, az kell neki, és úgy, ami ott van. nekem ez már így nem kellett.

      Törlés