2012/09/19

Jön a Leviatán

És ígérem, több ilyen jövős poszt már nem lesz, de ennek nagyon örülök. Vagyishogy ennek IS nagyon örülök, tény, hogy már régóta vártam, hogy magyarul olvashassam.
Scott Westerfeld Levitánjáról van szó, amit az Ad Astra hoz nekünk, elvileg november vége, december elje a megjelenés, szóval karácsonyra már mindenképp kapni lehet.  Így fog kinézni, és lesz majd e-ben is, gondolom a szokásos árért, ami szerintem nagyon korrekt szokott lenni. (sőt, ha majd lehet előrendelni a honlapon, ott ejtsétek majd meg, mert annál nagyobb kedvezmény nem lesz sehol rá.)


A borító az a nemistudom kategória. Első ránézésre nagyon tetszett, de aztán eszembe jutott, hogy van egy ilyen is belőle, és hát emellett nem nagyon rúghat labdába, de mindegy, ez ilyen.


5 megjegyzés:

  1. hú, érdekesnek látszik. és az a másik borító tényleg eszméletlen :)

    VálaszTörlés
  2. A hiányolt borítóval az az egyetlen baj, hogy bár tényleg nagyon jó, a 2. és 3. kötetre már nem készült hasonló, hanem dizánjváltás történt kint... Mi szerettük volna, ha egységes a 3 kötet kinézete, és bár ez egyelőre nem látszik, ha majd meglesz a következő kettő is, már érthetőbb lesz. :)

    VálaszTörlés
  3. ja, értem, így már más.:)
    mondjuk tényleg az a lényeges egy sorozatnál, hogy egységes legyen, mert aztán meg a következő köteteknél az lesz mindenki baja, hogy miért nem harmonizálnak egymással a könyvek.
    azért én sajnálom, hogy nem vitték tovább a többi kötetre ennek az elsőnek a stílusát, mert nagyon jól néz ki.

    VálaszTörlés
  4. Nekem a magyar borító sokkal jobban tetszik. A másik az olyan mint egy régi, szakadt terítő. :)

    VálaszTörlés
  5. :D
    de pont ez benne a pláne, mert a steampunk is olyan, mint egy régi, festékes-olajos rongy.:))

    VálaszTörlés