2015/08/31

Nyárzáró

A hónapzáró posztjaim már rég elmaradtak, nem nagyon van mit posztolgatni az egy-egy darab könyveken, amiket elszórtan megveszek.
Most viszont kicsit felhalmoztam, na, azért még így sem nagy mennyiség.
A Lírában akció volt (azért vannak szokások, amik nem változnak :D), vagyis még van, sztem még ma, és egy könyvet nem veszünk alapon jött velem kettő is:


A Felpróbált életekről Pupinál olvastam, a cirkuszos könyvhöz pedig Dóri csinált kedvet.
Aztán annyira akartam egy e-t is venni, a Jégben edzett férfira vágynék nagyon, mármint e-ben, csak még nincs, így kiválasztottam a Santa és az éj asszonyát. Hát a borító no comment kategória, ennyire rondát ritkán látni már manapság, szerencsétlen magyar írók mindig ezzel szívnak, de na, attól még a könyv lehet jó.


Kiegészítés
Az e-könyvek előnye, hogy azonnal hozzájuk lehet jutni, és annyira belelkesedtem a Dibook-os  kedvezményen, hogy még az utolsó pillanatban bűnöztem még egy könyvet magamnak:


3 megjegyzés:

  1. Meglepődtem rendesen, hogy csináltál te is zárást :D Kicsit félek, a Felpróbált életekhez mit szólsz majd, remélem olcsó volt :D
    Ez a Santa... még a betűtípus is ront rajta :S

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ezerkettő volt a két könyv, 600/ darab, ha nem lesz jó, se bánom meg. :D de szeretem az ilyen típusú könyveket, ha olyan a hangulatom, úgyhogy nem félek.
      imádom ugyan az e-ket, ha tehetném, mindent e-ben vennék, és a DV nagyon jó áron is adja őket, úgy voltam vele, hogy az olvasón elfér, de soha nem tenném a polcra.

      Törlés
    2. tényleg, mondtad is, hogy ennyi volt, akkor nem sok :))
      Az e-k előnyei! Nem nézegeted a borítót! :D

      Törlés