2017/06/09

Még egy kis könyvhét

Még jó, hogy Bill szólt, hogy kijött az új Abercrombie, a szokásosan eszméletlen jó borítóval, különben teljesen megfeledkeztem volna róla.
Remélhetőleg a Könyvmolyképző kivitte a könyvhétre.


Share:

4 megjegyzés:

 1. Kivitte, és majdnem meg is vettem, de csak sima fedelűben volt, keményben nem, szóval NEM FOGOM MEGVENNI AZÉRT SEM SOHA, amíg ki nem jön ez is keményfedővel, mint az ÖSSZES TÖBBI Abercrombie. Uff!

  ...és nem fogom megvenni a Demon Circle sorozatot sem ugyan emiatt és a Brent Weekseket is eladom inkább, mert a harmadik része annak sem lesz keményfedelűben...

  ---------------------

  Neked meg majd megjön a kedved újra - mint nekem - legkésőbb ősszel, addig meg csinálj mást! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szerintem lehetne... :) néha én is ennyit írnék legszívesebben csak. A többi csak szócséplés. :)

   Törlés
  2. sose fogom megérteni, hogy miért nem lehet egységesen megjelentetni a sorozatokat. a kmk is akkora elánnal dobta be a keményfedeleseket, aztán most meg sorra véreznek el a sorozatok, egy csomóan nem veszik meg a folytatásokat. és ha már két rész kijött keményben, hogy a harmadikat már miért nem lehet úgy kiadni...
   ez pont olyan, mint amikor egy három részes soriból pont az utolsó részt nem hozzák. kizárt, hogy a többi nyereséges rész nem tudna annyi pluszt hozni, ami egy esetleges veszteséget kompenzálna.
   én már egyre inkább nem hiszem el a sok sírást, hogy mennyire nehéz itt kiadónak lenni, mert ehhez képest meg ontják magukból százezerszámra a könyveket.
   mondom ezt úgy, hogy én ritkán vettem keményfedeleset. :D annyival többet nem ér, mint amennyit kérnek érte. így is egekben vannak a könyvárak.

   -------
   olvastad facen? :D hát, nem tudom. lehet. van pár félkész poszt, arra vártam, hogy összerakjam azokat is, meg most írtam volna a jelenések teréről is, mert egy baszott jó könyv, de szívem szerint nem magyaráztam volna túl a dolgot, elég lett volna ez a három szó. :D azt meg már úgy mégsem lehet.

   Törlés
  3. na, kicsit megkavarodtam.
   kimaradt, hogy örülök, hogy neked visszatért a kedved, hiány van jó fantasy-sci-fi blogokból, nem túl sok komolyan vehető ilyen blogger van.

   Törlés