2012/05/23

Tündérkrónikák-rajongóknak!!

UPDATE  2


van már borító és fülszöveg:


"Elvesztette a nővérét, távol került a családjától, az otthonától, a régi, gondtalan életétől. Egy új, veszélyes helyen, két világ között üldözi testvére gyilkosát, ám őt még többen akarják kiiktatni.

MacKayla Lane azt hitte, készen áll, hogy szembenézzen a pokollal is, de rá kell döbbennie, hogy sokkal rosszabb is van, mint a halál.

A Rossz hold kelt fel ott folytatódik, ahol a Hajnalra várva vége szakadt.

Amikor a világok közötti kapu kinyílt, a Dublinra szabaduló szörnyű hercegek Prí-yát csináltak Macből, aki így immár a szabad akaratától is megfosztatott.
Meztelenül fekszik egy templom kőpadlóján, kiszolgáltatva a lelket is porrá zúzó szexuális éhségtől, s immár nem az a kérdés, hogy a sidhe-látó véghez tudja-e vinni tervét – hogy megszerezi a Sinsar Dubh-t és megöli testvére gyilkosát –, hanem, hogy van-e még egyáltalán esély arra, hogy valaha újra önmaga legyen.

Van-e még remény ott, ahol minden elveszettnek látszik? Van-e kiút abból a borzalomból, amitől Mac egész végig tartott, s ami nővére életét is követelte?
Vajon a titokzatos Barrons és a MacKeltarok, vagy V’lane, az érzéki Seelie herceg segíthet-e még ezek után, vagy ők is elbuktak azon az éjszakán, amikor az Árnyak elözönlötték a világunkat?

Arra az éjszakára, melyre rossz hold kelt fel, virradhat-e még reményt és enyhülést hozó hajnal?"
 
 

UPDATE!!

A kiadó blogján oldalt a linksávban lehet szavazni, hogy mit olvasnánk még szívesen.
szavazzatok, mert az összes jó sorozatra esélyünk lehet.:D

~~~~~~~~~~~

Sok-sok hála és köszönet a CorLeonis kiadónak, mert a Kelly lemondott Moning sorozatának a folytatásairól, és azt átvette a CorLeonis.

Hír a kiadói oldalon:


Kedves Moning Rajongók!
Kedves Olvasóink!

Ezennel megerősítjük a hírt, miszerint a Cor Leonis Kiadó átveszi Karen Marie Moning Tündérkrónikák sorozatának magyarországi megjelentetését a Kelly Kiadótól.

A még magyarul ki nem adott két rész, aDreamfever és a Shadowfever tehát hamarosan érkezik. :)


Konkrét dátummal még nem tudunk szolgálni, hiszen számos feladat áll még előttünk, de azon vagyunk, hogy lehetőleg Könyvhétre meglegyen a folytatása a sorozatnak. Természetesen itt is és a honlapunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Benneteket, hogy hol tart a folyamat.

Őszintén reméljük, hogy ezzel a megoldással minden Moning rajongó elégedett, és immár semmi nem állja útját, hogy teljessé tegyétek a gyűjteményeteket, s ugyanolyan lelkesen várjátok a folytatást, mint amilyen lelkesen mi dolgozunk azon, hogy mielőbb a polcokra kerülhessenek.


7 megjegyzés:

  1. Á, ez nagyon lányosnak tűnik. Főleg annak a tükrében, hogy a szavazásra bocsátott könyveket is mind nők írták. Nem mintha ezzel automatikusan baj lenne, csak... (biztos azért vannak fentartásaim, mert a kiadó is asztrológiai könyvek kiadásával nyitott, ami szintén nem feltétlen az én világom.)

    Azért örülök, hogy viszik tovább a sorozatot, én is fel tudom húzni magam egy-egy abbahagyott sorozatom
    miatt (pld Fekete Sereg, meg még vagy 100).

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. jaja, ezek nem igazán fiús sorozatok, mint ahogy az urban fantasy legtöbbje nem az. persze, van kivétel, de a zöme csajoknak íródott.

      én már Moningról annyit áradoztam, inkább már nem mondok semmit.:D rengetegen örülünk most, az tuti.

      Törlés
  2. Az viszont tök szimpi, hogy a recenzióírók blogjait kilinkelik az oldalukra.
    Piros pont. Ez követendő példa is lehetne akár.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. aha, azt én is néztem, hogy mennyire jó már. eltanulhatnák ezt mások is.

      Törlés