2013/05/10

Pici virágos díj

Azért kicsi, mert kevesen vannak feliratkozva rám, azért kaphattam meg.:D No, ennek is van előnye.

Köszönöm a rámgondolást PuPillának, Reeának és Grettynek, na meg Zenkának (akinek meggyőződése, hogy díjakat gyűjtök, pedig nem is :D) nagyon kedvesek vagytok.:)
Olyan tip-top kis jellemzéseket kaptam, némelyik nagyon találó volt.:)



Szabályok:
1. Említsd meg, kitől kaptad a díjat, természetesen linkelve
2. Válassz ki 4 blogost, akinek a díjat tovább szeretnéd adni - de csak olyannak adhatod, akinek 200-nál kevesebb rendszeres olvasója van
3. Írj röpke kommentet a kiválasztott blogosoknak, hogy díjat kapnak tőled!

És már egy pár helyen elolvastam, de most meglepődve látom, hogy csak ennyi. Semmi kérdés, vagy feladat, senki nem kíváncsi semmire, nincs rólam-lista, meg semmi. Úgyhogy akkor ennyi.
És fogalmam sincs, hogy ki kapja. Ha lenne türelmem hozzá, a molyról vadászhatnék blogokat, akiknek alig van feljelentkezett olvasójuk, de azt most nem. Meg aztán mégiscsak olyan blogot illene írni, akiről tudom, hogy miért adom neki, ergo olvasom, abból meg nincs olyan sok.

A nehéz döntést követően rájuk esett a választás:
1. PL 1 - totál hasonló az ízlésünk. nagyon jól felépített érvelési rendszere van, szeretem, hogy jó hosszan ír, és mindenféle plusz infót összeszed. nagyon karakteres, nagyon férfias, de ez már a blogján is látszik.
2. PL 2 - a pár női oldala, igényes női ízléssel, és szintén roppant igényes posztokkal. ha műfajokban akarok kirándulni, vagy egyszerűen csak örömmel olvasni jó könyvekről jó posztokat, őt biztosan felkeresem.
3. Szeee - bár már nem hívja magát könyves bloggernek, azért nem bírja ki, és irkál, szerencsére. sokszor épp elég is annyi valamiről, amennyit ő közöl, van, amit nem kell túlbeszélni.
4. Ádám - az örök kedvenc. ő az a kategória, akinél még akkor is elolvasom a posztot, ha nem érdekel a könyv. szeretem a látásmódját, a tömörségét, ahogy olyan frappánsan láttatni tudja  a könyvek lényegét.


7 megjegyzés:

  1. ÓÓÓ köszönöm szépen !!! Megtiszteltetés bekerülni ebbe a négyes fogatba :))))

    VálaszTörlés
  2. nagyon szívesen mindenkinek.:))

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szépen köszönöm itt is, meg molyon is! :) Feldobtad a napomat. Tényleg!

    VálaszTörlés
  4. Kint van nálam is! :D
    http://profunduslibrum.blogspot.hu/2013/05/best-blog-dij-avagy-kicsi-viragos.html

    VálaszTörlés