2012/06/25

Vélemény helyett...

Elolvastam én is Moning Rossz hold kelt fel-jét, csak nincs kedvem írni róla (meg most abszolút semmiről se), hál' istennek most egyébként is ezzel van teli a blogvilág, köszönet érte a Cor Leonis kiadónak. Öröm látni, hogy ennyien szeretjük.
Meg én már írtam erről, amit itt el lehet olvasni, úgyis csak magamat ismételgetném.
Nade azért annyit hozzátennék, hogy magyarul más, nagyon más. Mac-nek stílusa van mindkét nyelven, semmi kétség, de magyarul valahogy nekem butaszőkének tűnik, fogalmam sincs miért (nem, nem az.:>), míg angolul nincs meg ez az érzés. A hangulat rendben van, inkább a mondatkanyarítások, a megfogalmazások térnek el nagyon, és ezek szerintem nagyban módosítják az olvasóban Mac személyiségét.

Viszont mivel most mindenki kedvenc pasikaraktereket gyűjt össze, én viszont nem, mert nem tudok 10 szereplőt felsorolni, akivel halálos szerelembe tudnék esni, így inkább képiesítettem a Fever néhány női szereplőjét, ahogy én látom őket.
A pasikat majd máskor, mert velük bajban vagyok. Barronst még nem találtam meg, ahogy Ryodant sem, bár őrá nagyobb eséllyel rá fogok akadni, viszont V'lane-t megtaláltam, csak volt egy nagy vízjel az arca közepén, és hát hogy néz már ki egy szexszel ölő tündér összefirkált fizimiskával.




Ő Mac, egyértelműen. Az első pillanattól kezdve így látom magam előtt a Szivárványlányt.
(Emily Rose)





Dani. Fiatal, hamvas, szép, és még szebb lesz, ha megnő, teli van élettel és jókedvvel, és jó nagy adag fájdalommal, amit az állandó izgő-mozgó energiatúltengése elég jól palástol.
(Kacey Rohl)





Rowena. Életemben soha senkit nem utáltam még ennyire, asszem, a való életben sem. No comment, mert nyomdafestéket nem tűr, amit róla gondolok.
A hölgy a képen egyébként elég szimpatikus, és el tudom képzelni, hogy jól el tudná játszani a gonosz banya szerepét.
(? lehet, nem is színésznő, de Rowenás.)






A tündérkirálynő. Valamelyik, vagy az, aki elveszett, vagy az, akit találtak helyette, de minden kétséget kizáróan ő az.
(glamour-lány)








Van az a szőke nő, akivel a mágikus védelemmel ellátott folyosón találkozhattunk.Ő volt az, csak most kiengedték egy kicsit levegőzni.
(Imogen Poots)






Ő Mac mamája. Az igazi.
(Amy Adams)







Kate, a hűséges, megfontolt, mindig nyugodt és okos Kate, aki kiáll Mac mellett a kellő időpontban, ráadásul úgy, hogy még Rowenával sem kerül szembe.
(Chris Tong)

6 megjegyzés:

  1. Nem lehetne nevesíteni a csajokat? Csak Mac mamit ismerem és ez frusztrál. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ha jobb egérrel a kép megjelenítésére kattintasz, akkor ott van a nevük azoknak, akiket ismerek, a többiről fogalmam sincs kicsoda. de beírom zárójelben is, és akkor nem kell kattintgatni.:)

      Törlés
    2. Ja mobilról néztem, ott noncs ilyen opció, kösz a nevesítést ;)

      Törlés
    3. bocsi, a mobilról mindig megfeledkezem.:)

      Törlés
  2. Dani nagyon jóó! Macről már meséltél, nekem nem ilyen, de nem is tudom beazonosítani, hogy milyen is... a többit viszont így képzelem. ( Mac nálam mindig barna hajú, de pesze tudom, hogy szőke...) :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ja, tényleg, még anno is már őt szúrtam ki.
      Dani az annyira olyan, tisztára megörültem, mikor rátaláltam.:))

      Törlés