2012/02/01

Hónapzárás - január

Mindig elfelejtem, hogy hónapot kell zárni, ha van miről írni, mert az utóbbi időben nem sok mindent tudtam volna ide vésni azon kívül, hogy megint nem vettem semmit.


Mint látható, ez most színészes, színházas hónapra sikerült, kedvem támadt olvasni róluk.  A borzasztó torony letölthető a MEKről, de vannak benne képek is, és azt nem tudom, hogy tették bele, nem néztem meg. 
Ja, és ami lényeges, hogy nekem ezért nem jár bünti, mert könyvet vittem érte cserébe, sikerült megszabadulnom Meyer két könyvétől, és épp lefedte ezeket, amiket rendeltem. És már fél órája keresem, hogy hová írtam fel magamnak, hogy mennyi levásárolható könyvet tolok magam előtt tavalyról, de sehol nem találom.:D Úgy emlékszem, kettő volt, de lehet, hogy három? na mindegy, akkor most ide felvésem, hogy tavalyról kettő könyv jött át, plusz a január, vagyis idén három könyvvel indulok, amit levásárolhatok. Ebből ugye ezt a mostani vásárlást fedezte két másik könyv (milyen jó már, hogy az antikvárium.hu-n lehet könyvvel fizetni), viszont már most tudom előre, hogy beérkezett egy előrendelt könyvem, amit viszont nem könyvekkel fizetek ki (kicsit drága ehhez), és ez tuti levisz a háromból egyet, de erről majd külön poszt lesz. Meg majd a hónap végén meglátjuk, hogy állunk.
(hülye vagyok, ez már február lesz. ergo akkor már 4 könyvvel gazdálkodok.nem is tudom, akarjam-e, hogy legyen szandis akció...:D)

5 megjegyzés:

  1. Nee, ne legyen, akkor oda az elvonóm:D Már ha Európás Szandi akcióra gondolsz.

    VálaszTörlés
  2. @Amadea H.
    aha, arra.:)) bár most tényleg ne legyen, majd csak akkor, ha lesz pénzem.:D

    VálaszTörlés
  3. És amikor nekem valamennyire leapad a MC polcom... jaj:D

    VálaszTörlés
  4. @Amadea H.
    ööö... mijaza MC polc?:D próbáltam kigörgetni a rövidítést, de nem jött össze.:D

    VálaszTörlés
  5. Mea Culpa. Tudod, a polcom:D

    VálaszTörlés